Actualitat

NOVA APP

El club disposa d'una APP pròpia on hi podreu trobar tota la informació de l'entitat: horaris, equips, inscripcions, etc. 

L'APP es pot descarregar mitjançant el codi QR que trobareu en aquest mateix article i està disponible tant per dispositius Android com iOS. 

Us animem a descarregar-la i registrar-vos per rebre totes les notificacions i estar al dia de les novetats del club.

 

INSCRIPCIONS PER MITJA TEMPORADA

Us comuniquem que a partir del mes de febrer s'obren inscripcions de mitja temporada per tots aquells jugadors i jugadores que vulguin venir únicament a entrenar, sense competir els caps de setmana, per començar a agafar el ritme i poder formalitzar la matrícula complerta per la propera temporada.

La matrícula és GRATUÏTA i les quotes són reduïdes.

Si voleu més informació ens podeu escriure a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

MERCHANDISING A LA VENDA

Ja tenim disponible el nou merchandising del club per lluir Jàbac a tot arreu! 

- SAMARRETES amb el lema #ThisIsJabac i els colors del club. Talles disponibles: XL-L-M-S-12-8. Preu: 12€

- GORRES amb el mateix disseny en combinació amb les samarretes. Preu: 8€

Tots els productes es poden adquirir a les oficines del club en horari habitual (de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00).

TECNIFICACIÓ INDIVIDUAL

El club disposa d'un servei de tecnificació individual per tots aquells jugadors i jugadores, tant del club com d'altres entitats, que desitgin millorar a nivell individual. Oferim entrenaments personalitzats amb entrenadors titulats, adaptació horària i possibilitat de fer petits grups reduïts. Informeu-vos a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..