Actualitat

[JUVENIL A] TRES PUNTS CLAUS CONTRA UN RIVAL DIRECTE

El Juvenil ‘A’ guanya un partit trascendental contra el Llagostera i continua somiant amb la permanència. A falta de 6 jornades, la victoria deixa al conjunt d'Edu Mota a 5 punts del Mataró -equip que actualment marca les posicions de descens- i referma la bona dinàmica de l'equip, que porta cinc partits consecutius sense perdre (3 victòries i 2 empats).

La tarda no va poder començar millor pel Juvenil 'A'. Christian va obrir la llauna a la primera jugada del partit i les coses es van posar molt de cara desde el principi. Amb el maracador a favor i la pressió pel Llagostera, doncs la derrota els deixava per sota del Jàbac a la classificació, el Juvenil 'A' va fer un primer temps molt seriòs i pràcticament no va concedir arribades a la porteria de Canet. A més a més, els locals van ser l'equip que van tenir les ocasiones més clares, primer amb una falta directe de Baudet que va aturar Sanllehy, i després amb una doble ocasió claríssima a l'últim minut de la primera part.

A l'inici de la represa el guió va ser molt similar. Els dos equips van arriscar poc, tenint en compte el que estava en joc i el que podia suposar un gol en contra, però la intensitat en els duels i les pilotes dividides no va decaure. En aquest sentit, la pilota parada podia tenir un paper fonamental, i així va ser pels interessos del Jàbac. Després d'un sac de banda ràpid, Kili va treure una molt bona centrada desde la dreta i Chino, màxim goleajdor de l'equip, no va perdonar dins l'àrea. El segon gol donava tranquil·litat als locals, però no va ser durant molt de temps. 10 minuts després del 2-0, Izan va aprofitar una centrada desde l'esquerra per retallar distàncies pel Llagostera. Amb el 2-1, els gironins van arriscar canviant de sistema i van tenir alguna ocasió per fer l'empat, però Canet va estar segur sota pals. Finament, el Llagostera va pagar la poca eficàcia a les àrees a l'últim tram del partit. Al minut 83, Carlos Mario, que havia entrat desde la banqueta feia molt poc, va aprofitar un malentès entre el porter i la defensa rival per fer la sentència a porta buida. Amb el 3-1, ara sí, ja no hi va haver més partit i els tres punts es van quedar a Can Jofresa.

La competició es reprendrà d'aquí dues setmanes i al Juvenil 'A' li tocarà visitar el camp del cuer, el Manlleu.