Actualitat

[JUVENIL A] 3 PUNTS D'OR PER NO PERDRE LA FE

El Juvenil 'A' va sumar dissabte tres punts trascendentals per mantenir-se fora del descens una jornada més. La visita al camp del Cornellà, setè classificat, es previa complicada pel rival i per l'estadi, però els blanc-i-negres van tornar a demostrar que estan en un moment de forma espectacular, sumant la quarta victòria consecutiva (0-1) i mostrant molta solvència en defensa. D'aquesta manera, els d'Edu Mota se situen amb 39 punts, 1 per sobre de les posicions de descens, a falta de 2 partits per finalitzar la lliga (amb 1 partit més).

El domini va pertànyer al Cornellà durant el primer temps, però les ocasions més clares van ser del Juvenil 'A'. Kilian va tenir la primera només començar el partit. En una jugada personal, el davanter va retallar molt bé a un defensa, però el seu xut va ser refusat pel porter del Cornellà. Després d'aquest primer avís, el Cornellà va tenir un tram llarg de domini amb pilota, jugant a camp rival i generant còrners, tot i que no va causar perill a la porteria de Chema. Per contra, el Jàbac va tenir la més clara de la primera part. En una altra jugada de contraatac, Xino va ser capaç de marxar per velocitat dels dos centrals cornellanencs, però el seu xut va ser blocat un altre cop pel porter local. Al descans es va arribar amb 0-0 i sensació d'igualtat.

A la represa el guió va ser similar. El Cornellà seguia tenint la pilota i el Juvenil 'A' estava còmode defensant al seu camp i buscant fer mal a la contra. Ambdós equips no volien assumir massa riscos i esperàven el seu moment al partit. Fins al minut 75, quan Christian, que havia entrat des de la banqueta, va aprofitar una de les arribades del Jàbac a l'àrea del Cornellà per fer l'únic gol de la tarda. L'extrem va dirigir un xut des de fora de l'àrea per tot l'escaire, fent un dels gols de la temporada del per la forma i, sobre tot, per la importància. Els últims minuts l'equip es va dedicar a protegir el resultat prop de la seva àrea, fet que va assolir amb eficàcia ja que el Cornellà no va tenir cap ocasió de gol molt clara.

La victòria permet al Juvenil 'A' encarar la jornada de descans amb més tranquil·litat, ja que ha augmentat distàncies amb els perseguidors més immediats. La penúltima final de la temporada, contra la UE Sants a Can Jofresa, serà d'aquí dues setmanes. Ara toca carregar piles i preparar-se bé pel partit.