Actualitat

[JUVENIL A] REMUNTADA VITAL CONTRA UN RIVAL DUR

El Juvenil 'A' remunta un 2-0 advers a Manlleu i està més viu que mai en la lluita per la permanència. Els blanc-i-negres continuen amb la espectacular ratxa de resultats -4 victòries i 2 empats en els últims 6 partits- i es col·loquen a 2 punts del Mataró, equip que actualment marca la salvació, a falta de 4 jornades per finalitzar el campionat.

La visita al camp del cuer no va ser gens fàcil per l'equip dirigit per Edu Mota. Després d'una bona entrada al partit, el Manlleu, que ja ha confirmat el descens de categoria des de fa setmanes, va colpejar primer a través d'un gran gol de Manel Valdivia. El matiner gol del Manlleu va canviar totalment el signe del partit i al Juvenil 'A' li va costar trobar-se dins el camp durant bona part del primer temps. A més, al minut 37 el conjunt local va augmentar distàncies per mitjà d'Erol Molera.

El millor que li podia passar al Jàbac era reaccionar inmediatament al 2-0 local. I així va ser. Quan només havia passat un minut del segon gol del Manlleu, Casti va marcar de xil·lena en una jugada iniciada en un sac de banda, i quatre minuts després, 'Chino' va fer l'empat. A més, el Jàbac va tenir la possiblitat de marxar al descans guanyant, però Kilian no va poder tranformar un penal xiulat a favor dels blanc-i-negres a l'últim minut del primer temps. Ara bé, precisament Kilian va donar la victòria a l'equip amb un gol al minut 17 de la represa. Aleshores, els locals van baixar el nivell físic i el Juvenil 'A' va tenir el partit molt més controlat.

A partir d'ara cada partit és una final pel Juvenil 'A'. La primera de les 4 que resten es juga el dissabte a Can Jofresa contra la UE Olot (16:15h), que està empatat a punts amb el Mataró. De cara al partit, s'espera un gran ambient a Can Jofresa per recolzar a l'equip en aquest dia tant important.