Actualitat

[JUVENIL A] REMUNTADA I 3 PUNTS VITALS

El Juvenil 'A' va derrotar a la Fundació Reus a Can Jofresa (2-1), remuntant un gol advers i demostrant el caràcter lluitador que té l'equip tot i les circumstàncies de la classificació. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Edu Mota suma tres partits consecutius sense perdre i manté vives les aspiracions de salvar la categoria, colocant-se a 6 punts del CE Mataró, equip que actualment marca el límit del descens.

La tarda no va començar de la millor manera pel Jàbac. A les primeres de canvi (13'), els reusencs es van avançar en el marcador amb un gran gol de Sergi Folch (màxim anotador de l'equip visitant), que va sorprendre a tothom amb un xut amb l'exterior dirigit a l'esquadra. Amb el resultat en contra, el Juvenil 'A' va assumir el pes del partit, jugant a camp rival i tenint més d'una aproximació de perill a la portería del Reus. En una d'aquestes va arribar un penal provocat per 'Chino', que 'Casti' va aprofitar per fer l'empat des de els 11 metres (34'). Això va permetre als locals arribar al descans amb bones sensacions, però amb un resultat insuficient.

A la represa, el guió del partit va ser molt similar al de la primera part, amb els locals sent l'equip que més feia per desfer l'empat. I quan semblava que tot s'encaminava cap a un repartiment de punts, va arribar el definitiu 2-1 (79') fruit d'una jugada pilota parada . 'Chino', que ja va marcar el cap de setmana passat a Mataró i és, juntament amb Casti, el màxim golejador de l'equip, va arribar molt bé desde segona línia i va aprofitar la centrada lateral per fer el gol de la victòria. Als últims minuts, el Jàbac es va fer fort a la seva àrea i va poder aguantar el 'rush' final del Reus.

Diumenge vinent el Juvenil 'A' visita el Municipal d'Horta per enfrontar-se al CF Damm 'B', cinquè classificat de la categoria.