Actualitat

[JUVENIL A] TRES PUNTS PER SEGUIR CREIENT EN L’OBJECTIU

El Juvenil 'A' va sumar ahir 3 punts vitals per seguir creient en l'objectiu de la salvació. El Juvenil Nacional va vèncer per 3 gols a 0 al CE Manresa, desè classificat, en un partit que va haver d'ajornar-se fa dues setmanes per casos de Covid a l'equip visitant. L'equip dirigit per Edu Mota no va concedir pràcticament ocasions de perill durant els 90 minuts, tret d'alguna jugada puntual, i va ser molt determinant a l'àrea rival.

A la primera part, la possessió de la piltota va ser del CE Manresa, però les ocasions més clares i el domini territorial van ser de l'equip local, incloent un gol anul·lat a la mitja hora de partit. En una jugada fruit de la pilota parada, Pato va obrir la llauna aprofitant-se d'un rebot a l'àrea petita. A la segona part, tot i la victòria provisional, el guió del partit no va canviar gaire i els blanc-i-negres van seguir aproximant-se amb perill a la porteria dels manresans. En una jugada molt similar a la del primer gol, Carlos, que just havia entrat al camp, va aprofitar una pilota al segon pal per posar el 2-0 que donava més tranquil·litat a l'equip local.

A les acaballes del partit, Baudet va posar la cirereta amb un gol de falta espectacular desde més enllà de la frontal de l'àrea. La victòria deixa al Juvenil 'A' a 6 punts de la salvació i suposa un reforç anímic important abans de visitar el camp del líder (FC Barcelona) la setmana vinent.