INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

L'INFANTIL 'A', AL TORNEIG "CIUDAD DEL CALZADO" D'ARNEDO

Com cada any, l'Infantil divisió d'honor participarà aquest cap de setmana al torneig nacional "Arnedo Ciudad del Cazado", organitzat per l'EF Arnedo de La Rioja.

L'equip dirigit per Emili Gutiérrez s'enfrontarà en la fase de grups a Villarreal i RCD Celta. 

[calendari]

COMENÇA LA LLIGA NACIONAL JUVENIL

El juvenil 'A' comença aquest cap de setmana la competició oficial. L'equip que dirigeix Dani López iniciarà la lliga al camp del CE Manresa, el proper diumenge a les 15:45h.

 

JORNADA INCLUSIVA AL CAMPUS D'ESTIU

Els participants al campus d'estiu d'aquesta setmana han gaudit avui d'una jornada inclusiva amb persones amb diversitat funcional, en col·laboració amb l'entitat social FUPAR de Terrassa.

Els jugadors de més edat del campus, juntament amb els seus monitors, han compartit activitats i tasques amb un grup de 10 persones participants en un projecte esportiu de la fundació FUPAR.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER JUGADORS FEDERATS

Us recordem que tots els jugadors federats han d'abonar la quota d'afiliació a la Mutualitat Esportiva abans de poder disputar cap partit amistós de pretemporada. Els àrbitres assignats poden no permetre jugar a aquells federats que no tinguin els pagaments en regla. Us recordem els passos a seguir:

1). Formalitzar la inscripció al club, abans del proper dia 22 de juliol, en horari de 16:00h a 20:00h. Cal presentar tota la documentació sol·licitada.

Seguir llegint: [14/07/16] Informació important per als jugadors federats

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa