INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

RAÜL MANSO, GUILLEM VERDAGUER I ADRIÀ LÓPEZ, AMB LA SELECCIÓ CATALANA


imatge: www.fcf.cat

Els jugadors del cadet 'A', Raül Manso, Guillem Verdaguer i Adrià López, han estat convocats amb la Selecció Catalana Sub16 per participar a la fase intermèdia de la copa Coca-Cola, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Santa Perpètua de la Mogoda.

Els horaris dels partits per dissabte, 28 de maig, seran els següents:

10:00h. > Aragó - Catalunya

11:15h. > Navarra - Aragó

12:30h. > Catalunya - Navarra

DANI LÓPEZ, NOU ENTRENADOR DEL JUVENIL NACIONAL

Dani López, qui ha estat entrenador del juvenil preferent al llarg d'aquesta temporada, serà l'encarregat de dirigir el Juvenil Nacional durant la campanya 2016/2017, tasca que seguirà compaginant amb la coordinació. Aquesta serà la seva desena temporada al club, on les darreres temporades ha estat al capdavant del cadet divisió d'honor i el juvenil preferent. 

RAFA BERMEJO DEIXA L'ENTITAT

En fins ara entrenador del Juvenil Nacional, Rafa Bermejo, deixarà aquesta responsabilitat la propera temporada, degut als canvis organitzatius i estructurals en execució a la nostra entitat. 

Volem transmetre a Bermejo el nostre agraïment pel seu treball i la temporada realitzada, restant oberta la possibilitat de qualsevol futura col·laboració.

DANI LÓPEZ, DIRECTOR TÈCNIC DEL FUTBOL BASE DEL CP SAN CRISTÓBAL

Dani López, fins ara entrenador del juvenil preferent i coordinador de l'etapa infantil i cadet del club, serà el director tècnic del futbol base del CP San Cristóbal la propera temporada. La decisió s'ha pres arran de l'acord de col·laboració signat amb el club parroquial el passat mes de març, pel qual es treballarà conjuntament compartint estructures i filosofia. El tècnic, continuarà vinculat a l'entitat com fins ara, compaginant les tasques d'entrenament i coordinació.

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa