INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

JORNADA D'INICIACIÓ

El proper diumenge, dia 3 de juny, es realitzará una jornada d'iniciació al futbol destinada als jugadors nascuts els anys 2013 i 2014, amb la finalitat qie puguin tenir una primera presa de contacte amb l'esport abans de formalitzar la inscripció per la propera temporada.

La jornada tindrà lloc a Can Jofresa a partir de les 10:00h. i per insciure's és necessari enviar un mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb les dades del jugador/a (nom, any de naixement i telèfon). 

CAMPUS D'ESTIU

Us informem que ja tenim obertes les inscripcions per al campus d'estiu d'aquest any, que farem entre els dies 25 de juny i 27 de juliol a Les Palmeres. Enguany el campus estarà dirigit per Campus DTD, tot i que les inscripcions es realitzaran des de la oficina de Can Jofresa en l'horari habitual (de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00h).

[fitxa d'inscripció]

JORNADA DE FUTBOL FEMENÍ

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/futfem1m.jpeg

Com cada any, el proper dimarts, 1 de maig, es realitzarà la Jornada de Futbol Femení, destinada a noies d'entre 6 i 14 anys que no estiguin federades i que vulguin iniciar-se en el món del futbol. A les jornades es realitzaran diversos tallers de tècnica i partits amistosos.

La trobada tindrà lloc de 9:30 a 14:00h. a les instal·lacions esportives de Can Parellada, i les inscripcions es poden realitzar mitjançant el portal futbolfemeni.com.

SETMANA SANTA 2018

Tot a punt per marxar de torneig aquesta Setmana Santa! Enguany, prop de 170 jugadors es desplaçaran a Castelló, Villarreal, Salou i Saragossa per representar el club al torneig Primer Toque, la Villarreal Yellow Cup, la Mare Nostrum Cup i el torneig de la UD Balsas Picarral.

Els desitgem a tots un bon viatge i bon torneig. Gaudiu amb els companys i entrenadors i torneu plens de noves experiències! 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa