INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

PRESENTACIÓ 2018/2019

Aquest diumenge, dia 11 de novembre, farem la presentació dels equips de la temporada 2018/2019 a Can Jofresa. Tots els jugadors estan convocats a les 15:00h. al camp de futbol de Can Jofresa, i l'acte començarà a les 16:00h. a les pistes d'atletisme.

Durant la presentació es podran adquirir les fotografies oficials dels jugadors.

Un cop finalitzat, us convidem a quedar-vos a animar l'Infantil Divisió d'Honor que s'enfrontarà al FC Barcelona a partir de les 17:30h.

COMENCEN LES LLIGUES FEDERADES

Aquest cap de setmana comencen les lligues de 2a divisió de futbol 11 i 3a divisió de futbol 7. Amb elles, ja tindrem en marxa la totalitat de la competició federada, que aquest any comptarà amb 43 equips de la nostra entitat.

Bona temporada a tots!

TORNEIG ARNEDO CIUDAD DEL CALZADO

L'infantil "A" i l'aleví "A" viatgen aquest cap de setmana a La Rioja, a la localitat d'Arnedo, per a participar en el torneig nacional Ciudad del Calzado. El torneig tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de setembre.

[calendari]

INICI D'ENTRENAMENTS

La propera setmana comencen els entrenaments dels més petits del club. Els prebenjamins donaran inici a la temporada el dilluns, dia 3, a Can Jofresa (17:30h.) i els benjamins el dimarts, dia 4, a Les Palmeres (17:30h.).

Per la seva banda, els alevins de segona i tercera divisió també començaran els seus entrenaments; els primers, dilluns 3 a Les Palmeres, i els segons, dimecres 5, també a Les Palmeres.

Amb ells ja tindrem la totalitat del club en funcionament. Bona temporada a tots!

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa