INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

COMUNICAT OFICIAL

Davant els fets ocorreguts durant el dia d’ahir a Catalunya, la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa vol mostrar en seu total rebuig als actes de violència i denunciar la situació de repressió que es va viure al llarg de la jornada.

Per aquest motiu, el club s’adhereix a l’aturada general convocada per demà, dia 3 d’octubre, i mantindrà tancades les seves instal·lacions.

Tanmateix, emplacem els pares i mares que en el nostre nom transmetin als seus fills/es els motius de la cancel·lació dels entrenaments, perquè ells necessiten un raonament que estem segurs entendran si ve donat de la vostra part.

CREACIÓ DE L'ÀREA DE METODOLOGIA

El club ha posat en marxa aquesta temporada una nova àrea dins l'estructura organitzativa de l'entitat; serà l'àrea de metodologia. Aquest departament es crea amb l'objectiu d'oferir un millor servei esportiu i garantir i controlar la formació dels nostres jugadors/es.

El director de l'àrea és Dani López, ajudat per Jordi Salmerón, Grego Serrao i David Torres.

 

COMUNICAT OFICIAL

Davant els greus fets que s'estan produint aquests dies a Catalunya, la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa mostra públicament tot el seu suport a les institucions i entitats catalanes.

La nostra condemna a qualsevol acció que atempti contra la democràcia i la llibertat d'expressió i opinió.

 

Terrassa, 21 de setembre de 2017

L'INFANTIL 'A' VIATJA A ARNEDO

L'infantil 'A' viatja aquest cap de setmana a la localitat d'Arnedo, a la Rioja, per participar al torneig 'Arnedo, Ciudad del Calzado", el més prestigiós en aquesta categoria. 

En la fase de grups, l'equip de Tomás Casasola s'enfrontarà a Villarreal CF i a Deportivo de la Coruña. 

[calendari]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa