INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

CAMPUS D'ESTIU 2017

Ja tenim obert el plaç d'inscripció per al Campus d'Estiu d'enguany, que tindrà lloc entre els dies 26 de juny i 28 de juliol a Les Palmeres en l'horari habitual (de 9:00h. a 13:30h.)

[Fiitxa d'inscripció]

SELECCIÓ TERRITORIAL BENJAMÍ

Els jugadors Sergi Hoyas, Roc Recasens i Pau Bozal han estat convocats per a participar, demà dia 20, a l'entrenament de les seleccions comarcals, en vistes a la seva participació a la trobada de seleccions territorials que es disputarà al juny.

La sessió preparatòria tindrà lloc a partir de les 17:15h. a les instal·lacions de Sant Pere Nord.

 

PROVES D'ACCÉS 2017/2018

Al llarg de les properes setmanes, a Les Palmeres, es realitzaran sessions d'entrenament per a tots aquells jugadors/es que estiguin interessats en formar part del club la propera temporada. Per a poder participar és imprescindible enviar un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. indicant el nom i cognoms del jugador, any de naixement, telèfon i club on juga. En cas de ser jugadors federats, caldrà presentar el permís per escrit del club actual.

Dates: 30 d'abril - 7 de maig - 14 de maig

Seguir llegint: [18/04/17] Proves d'accés 2017/2018

ALEJANDRO MARQUÉS AMB LA PRESELECCIÓ CATALANA SUB18


imatge: Digital Foto

El jugador del Juvenil Nacional, Alejandro Marqués, participa aquesta setmana als entrenaments de la Preselecció Catalana Sub18, que tenen lloc a les instal·lacions municipals Olimpia de Sabadell. 

Els entrenaments tindran lloc dimarts, dia 18, a les 10:30h. i a les 16:00h.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa