INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

DANI LÓPEZ DEIXA EL JUVENIL "A"

L'entrenador del Juvenil Nacional, Dani López, va presentar diumenge la seva dimissió com a responsable de l'equip. El tècnic seguirà vinculat a l'entitat en les tasques que ja estava realitzant, en la coordinació de l'àrea de metodologia del club i de l'etapa d'infantils.

El fins ara entrenador del Juvenil Preferent, Edu Mota, es posa al capdavant del juvenil Nacional.

Des del club agraïm l'entrega i professionalitat de Dani López i la seva dedicació al club.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Us informem que l'horari d'atenció al públic al a oficina de Can Jofresa serà de dilluns a divendres, de 18:00h a 20:00h. entre els dies 16 i 27 d'octubre. A partir de dilluns, dia 30 d'octubre, es reestableix l'horari habitual de 16:00h a 20:00h.

 

COMUNICAT OFICIAL

Davant els fets ocorreguts durant el dia d’ahir a Catalunya, la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa vol mostrar en seu total rebuig als actes de violència i denunciar la situació de repressió que es va viure al llarg de la jornada.

Per aquest motiu, el club s’adhereix a l’aturada general convocada per demà, dia 3 d’octubre, i mantindrà tancades les seves instal·lacions.

Tanmateix, emplacem els pares i mares que en el nostre nom transmetin als seus fills/es els motius de la cancel·lació dels entrenaments, perquè ells necessiten un raonament que estem segurs entendran si ve donat de la vostra part.

CREACIÓ DE L'ÀREA DE METODOLOGIA

El club ha posat en marxa aquesta temporada una nova àrea dins l'estructura organitzativa de l'entitat; serà l'àrea de metodologia. Aquest departament es crea amb l'objectiu d'oferir un millor servei esportiu i garantir i controlar la formació dels nostres jugadors/es.

El director de l'àrea és Dani López, ajudat per Jordi Salmerón, Grego Serrao i David Torres.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa