INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

LOTERIA DE NADAL

Us comuniquem que el club ja disposa de la loteria de Nadal per participar en el sorteig del dia 22 de desembre. El número d'enguany és el 63.430, i es pot adquirir a les oficines del club i al bar de Can Jofresa en forma de participacions de 5€.

 

COMUNICAT OFICIAL

La Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa condemna els empresonaments ocorreguts ahir, a Madrid, dels membres del govern de la Generalitat, càrrecs que van ser escollits democràticament pel poble.

Ens posem al costat de la democràcia, el respecte als drets fonamentals i el diàleg, i ens sumem a la crida a la calma i al serenor davant fets tan greus com aquests.

DANI LÓPEZ DEIXA EL JUVENIL "A"

L'entrenador del Juvenil Nacional, Dani López, va presentar diumenge la seva dimissió com a responsable de l'equip. El tècnic seguirà vinculat a l'entitat en les tasques que ja estava realitzant, en la coordinació de l'àrea de metodologia del club i de l'etapa d'infantils.

El fins ara entrenador del Juvenil Preferent, Edu Mota, es posa al capdavant del juvenil Nacional.

Des del club agraïm l'entrega i professionalitat de Dani López i la seva dedicació al club.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Us informem que l'horari d'atenció al públic al a oficina de Can Jofresa serà de dilluns a divendres, de 18:00h a 20:00h. entre els dies 16 i 27 d'octubre. A partir de dilluns, dia 30 d'octubre, es reestableix l'horari habitual de 16:00h a 20:00h.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa