INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

ALEJANDRO MARQUÉS AMB LA PRESELECCIÓ CATALANA SUB18


imatge: Digital Foto

El jugador del Juvenil Nacional, Alejandro Marqués, participa aquesta setmana als entrenaments de la Preselecció Catalana Sub18, que tenen lloc a les instal·lacions municipals Olimpia de Sabadell. 

Els entrenaments tindran lloc dimarts, dia 18, a les 10:30h. i a les 16:00h.

 

EL CF VILADECAVALLS S'INCORPORA AL PROJECTE

En un acte celebrat avui a l'Ajuntament de Viladecavalls, els presidents Miguel Ángel Moreno, Carles Mota i Antonio Bercero han presentat el projecte a l'alcaldessa i al tinent d'alcalde i regidor d'esports. 

El CF Viladecavalls s'uneix així al projecte de ciutat en el qual participen també l'EF Manu Lanzarote, el CF Sant Pere Nord i l'EC Kubalas.

[Nota de premsa]

L'EC KUBALAS S'INCORPORA AL PROJECTE

El club de veterans de Terrassa s’incorpora al projecte iniciat en el seu moment per la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa i el CP San Cristóbal, i al qual es van unir també l’EF Manu Lanzarote i el CF Sant Pere Nord.

La iniciativa per part de l’EC Kubalas es basa en poder oferir una continuïtat als jugadors, un cop aquests es retiren de la competició.

Seguir llegint: [31/03/17] L'EC Kubalas s'incorpora al projecte

JUVENILS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ CATALANA SUB18

Els jugadors del Juvenil Nacional Marc Angelet, Alejandro Marqués i Franc Gàmiz han estat convocats per a participar en la propera sessió d'entrenament de la Selecció Catalana Sub19. L'entrenament tindrà lloc el proper dia 29 de març, a les 16:00h., al Municipal Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa