INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

AGRAÏMENT

La nostra entitat vol agraïr públicament a totes les persones que van fer possible el torneig d'hivern. Gràcies als clubs participants, heu vingut d'arreu de Catalunya i ens heu donat una lliçó d'esportivitat, civisme i companyonia que us agrairem sempre. A les famílies, tècnics i altres acompanyants; als àrbitres per la seva bona predisposició; i a tot el personal del club que desinteressadament heu estat al peu del canó durant tres dies per a que tot funcionés correctament.

GRÀCIES A TOTS.

TORNEIG D'HIVERN BENJAMÍ i PREBENJAMÍEls propers dies 6, 9 i 10 de desembre celebrarem el torneig d'hivern en categories benjamí i prebenjamí.

Dimecres dia 6 es jugarà la categoria Prebenjamí 2011, amb seu tant a Les Palmeres com a Can Jofresa. Per la seva banda, el torneig benjamí es divideix en dues categories: benjamí 2008, que es disputarà dissabte dia 9, i benjamí 2009 que es jugarà diumenge dia 10. En aquest cas, tots els partits seran a Can Jofresa.

 [calendari]

COMUNICAT OFICIAL

En resposta a la nota de govern de l'Ajuntament de Terrassa apareguda el passat dissabte, dia 2 de desembre, al Diari de Terrassa.

Prou de voler confondre les nostres famílies i el conjunt de ciutadans de Terrassa.

[comunicat]

REUNIÓ INFORMATIVA AMB L'ESTRUCTURA TÈCNICA

Ahir, dia 29 de novembre, va tenir lloc a Can Jofresa una reunió informativa sobre la situació del club com a conseqüència dels atacs indiscriminats i violents de l'Ajuntament contra l'economia de la nostra entitat. L'estructura de tècnics es manté forta per seguir sent el referent futbolístic de la ciutat de Terrassa arreu de Catalunya i Espanya, i agraiex al president, Carles Mota, les explicacions i la seva persistència.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa