INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

TORNEIG D'HIVERN BENJAMÍ i PREBENJAMÍEls propers dies 6, 9 i 10 de desembre celebrarem el torneig d'hivern en categories benjamí i prebenjamí.

Dimecres dia 6 es jugarà la categoria Prebenjamí 2011, amb seu tant a Les Palmeres com a Can Jofresa. Per la seva banda, el torneig benjamí es divideix en dues categories: benjamí 2008, que es disputarà dissabte dia 9, i benjamí 2009 que es jugarà diumenge dia 10. En aquest cas, tots els partits seran a Can Jofresa.

 [calendari]

COMUNICAT OFICIAL

En resposta a la nota de govern de l'Ajuntament de Terrassa apareguda el passat dissabte, dia 2 de desembre, al Diari de Terrassa.

Prou de voler confondre les nostres famílies i el conjunt de ciutadans de Terrassa.

[comunicat]

REUNIÓ INFORMATIVA AMB L'ESTRUCTURA TÈCNICA

Ahir, dia 29 de novembre, va tenir lloc a Can Jofresa una reunió informativa sobre la situació del club com a conseqüència dels atacs indiscriminats i violents de l'Ajuntament contra l'economia de la nostra entitat. L'estructura de tècnics es manté forta per seguir sent el referent futbolístic de la ciutat de Terrassa arreu de Catalunya i Espanya, i agraiex al president, Carles Mota, les explicacions i la seva persistència.

 

LOTERIA DE NADAL

Us comuniquem que el club ja disposa de la loteria de Nadal per participar en el sorteig del dia 22 de desembre. El número d'enguany és el 63.430, i es pot adquirir a les oficines del club i al bar de Can Jofresa en forma de participacions de 5€.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa