INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

REUNIÓ PER A FAMÍLIES

El proper dijous, dia 18 de gener, farem una reunió informativa per donar-vos a conèixer la situació actual que viu l’entitat, a causa del conflicte obert amb l’Ajuntament de Terrassa.

Us esperem a les 20:00h. al CENTRE CÍVIC AVEL·LÍ ESTRENJER (Plaça de la Cultura, 5), i preguem la màxima assistència degut a la importància de la situació.

 

COMUNICAT OFICIAL

En resposta a les declaracions de l'alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega, aparegudes al Diari de Terrassa del dia 29 de desembre de 2017, i en referència a les instal·lacions de Les Palmeres - TerrassaSports que va pagar en el seu moment la Fundació PE Terrassa FC, s'adjunta el següent comunicat oficial: 

[COMUNICAT]

L'ALEVÍ "A" A LA FASE FINAL DE LA MEDIAGOL CUP

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/mediagol_AA.jpg

L'aleví Preferent es va classificar la setmana passada per la fase final de la MediaGol CUp Aleví, que tindrà lloc els propers dies 15, 16 i 17 de desembre a les instal·lacions de la UE Cornellà.

El nostre club competirà en fase de grups amb el Màlaga Cf, Ajax, Celta de Vigo, Bermudas i Mercantil.

[calendari]

GREGO SERRAO, A LA XINA

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/grego.jpg

El tècnic del club, Grego Serrao, que aquesta temporada ha estat realitzant tasques d'entrenament de porters, metodologia, i entrenament amb el Juvenil Nacional, deixa l'entitat per incorporar-se a la Beijing Normal University, a Xina. 

Serrao es trasllada al continent asiàtic per convertir-se en l'entrenador dels equips d'èlit de la Universitat xinesa, així com per realitzar tasques de formació de tècnics i de metodologia.

Molta sort, Grego!

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa