INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

GREGO SERRAO, A LA XINA

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/grego.jpg

El tècnic del club, Grego Serrao, que aquesta temporada ha estat realitzant tasques d'entrenament de porters, metodologia, i entrenament amb el Juvenil Nacional, deixa l'entitat per incorporar-se a la Beijing Normal University, a Xina. 

Serrao es trasllada al continent asiàtic per convertir-se en l'entrenador dels equips d'èlit de la Universitat xinesa, així com per realitzar tasques de formació de tècnics i de metodologia.

Molta sort, Grego!

AGRAÏMENT

La nostra entitat vol agraïr públicament a totes les persones que van fer possible el torneig d'hivern. Gràcies als clubs participants, heu vingut d'arreu de Catalunya i ens heu donat una lliçó d'esportivitat, civisme i companyonia que us agrairem sempre. A les famílies, tècnics i altres acompanyants; als àrbitres per la seva bona predisposició; i a tot el personal del club que desinteressadament heu estat al peu del canó durant tres dies per a que tot funcionés correctament.

GRÀCIES A TOTS.

TORNEIG D'HIVERN BENJAMÍ i PREBENJAMÍEls propers dies 6, 9 i 10 de desembre celebrarem el torneig d'hivern en categories benjamí i prebenjamí.

Dimecres dia 6 es jugarà la categoria Prebenjamí 2011, amb seu tant a Les Palmeres com a Can Jofresa. Per la seva banda, el torneig benjamí es divideix en dues categories: benjamí 2008, que es disputarà dissabte dia 9, i benjamí 2009 que es jugarà diumenge dia 10. En aquest cas, tots els partits seran a Can Jofresa.

 [calendari]

COMUNICAT OFICIAL

En resposta a la nota de govern de l'Ajuntament de Terrassa apareguda el passat dissabte, dia 2 de desembre, al Diari de Terrassa.

Prou de voler confondre les nostres famílies i el conjunt de ciutadans de Terrassa.

[comunicat]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa