INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

PRESENTACIÓ OFICIAL 2014-2015

El proper diumenge, dia 26 d'octubre, farem la presentació oficial de tots els equips per la temporada 2014/2015. Tots els jugadors, juntament amb els seus entrenadors, estan convocats a les 15:30h. a Can Jofresa, vestits amb l'equipació oficial de joc. L'acte començarà a les 16:30h. a les pistes d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.

Us hi esperem a tots!

 

REUNIÓ INFORMATIVA PER A PARES I MARES

El proper divendres, dia 24 d'octubre, tots els pares i mares dels jugadors que s'han incoporat aquesta temporada a la nostra entitat estan convocats a una reunió informativa sobre el funcionament i organització del club amb el director esportiu, Alfred Llimona. La reunió tindrà lloc a partir de les 19:00h. a la sala d'actes del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça de la Cultura, 5).

Seguir llegint: [15/10/14] Reunió informativa per a pares i mares

ARRENCA LA LLIGA DEL PREBENJAMÍ 'I'

Aquest cap de setmana comença la lliga dels més petits del club. El Prebenjamí 'I', format per jugadors nascuts l'any 2010, començarà la competició organitzada pels clubs de la ciutat al camp del CF Maurina Egara.

Podeu consultar el calendari aquí.

VISITA DELS RESPONSABLES DEL NOTTINGHAM FOREST

Dins del marc de relacions internacionals de la nostra entitat, us anunciem que aquest cap de setmana ens visitaran membres de la Nottingham Forest FC Academy, el Sr. Gary Brazil (director esportiu de l'acadèmia) i el Sr. Alan Travis (membre de l'equip d'scouting).

Seguir llegint: [01/10/14] Visita del Nottingham Forest

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa