INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

VII TORNEIG "MANOLO GUERRERO"

El proper dissabte, dia 10 de febrer, celebrarem la setena edició del torneig aleví F11 "Manolo Guerrero", que com sempre aplegarà el millor futbol aleví de segon any amb vistes a la seva introducció al futbol 11. 

El torneig es disputarà aquest any en quatre seus (Can Jofresa, Les Palmeres, Sant Llorenç i Ca N'Anglada) per a les fases de grups i la celebració de les fases finals a Can Jofresa i Les Palmeres.

Seguir llegint: [31/01/18] VII Torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

REUNIÓ PER A FAMÍLIES

El proper dijous, dia 18 de gener, farem una reunió informativa per donar-vos a conèixer la situació actual que viu l’entitat, a causa del conflicte obert amb l’Ajuntament de Terrassa.

Us esperem a les 20:00h. al CENTRE CÍVIC AVEL·LÍ ESTRENJER (Plaça de la Cultura, 5), i preguem la màxima assistència degut a la importància de la situació.

 

COMUNICAT OFICIAL

En resposta a les declaracions de l'alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega, aparegudes al Diari de Terrassa del dia 29 de desembre de 2017, i en referència a les instal·lacions de Les Palmeres - TerrassaSports que va pagar en el seu moment la Fundació PE Terrassa FC, s'adjunta el següent comunicat oficial: 

[COMUNICAT]

L'ALEVÍ "A" A LA FASE FINAL DE LA MEDIAGOL CUP

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/mediagol_AA.jpg

L'aleví Preferent es va classificar la setmana passada per la fase final de la MediaGol CUp Aleví, que tindrà lloc els propers dies 15, 16 i 17 de desembre a les instal·lacions de la UE Cornellà.

El nostre club competirà en fase de grups amb el Màlaga Cf, Ajax, Celta de Vigo, Bermudas i Mercantil.

[calendari]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa