INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

BUFANDES OFICIALS

Us informem que a les oficines d'atenció al públic tenim les bufandes oficials del club al a venda. Les podeu aconseguir per un preu de 10€ en l'horari habitual (de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h.). No us quedeu sense i lluïu bufanda aquesta Setmana Santa!

COMUNICAT OFICIAL: SUPORT A LA VAGA FEMINISTA

El club vol manifestar el seu suport a la vaga feminista convocada per demà, dia 8 de març, per a reivindicar una societat més justa i igualitària sense discriminació per raons de sexe.

Treballem plegats per aconseguir la igualtat i per fer visible la tasca de totes les dones, tan imprescindible com sovint poc valorada, especialment en els casos de treball no remunerat.

Per aquest motiu, tots els jugadors del club lluiran un braçalet lila a tots els partits de lliga del cap de setmana.

DEFINITS ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA

Ja estan definits tots els tornejos de Setmana Santa i els equips que hi participaran. Aquest any, un total de 14 equips i més de 170 jugadors es desplaçaran a Salou, Saragossa, Villarreal i Castelló per representar l'entitat a la Mare Nostrum Cup, el torneig UD Balsas Picarral, la Villarreal Yellow Cup i el torneig Primer Toque. 

 

VII TORNEIG "MANOLO GUERRERO"

El proper dissabte, dia 10 de febrer, celebrarem la setena edició del torneig aleví F11 "Manolo Guerrero", que com sempre aplegarà el millor futbol aleví de segon any amb vistes a la seva introducció al futbol 11. 

El torneig es disputarà aquest any en quatre seus (Can Jofresa, Les Palmeres, Sant Llorenç i Ca N'Anglada) per a les fases de grups i la celebració de les fases finals a Can Jofresa i Les Palmeres.

Seguir llegint: [31/01/18] VII Torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa