INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

CAMPIONAT NACIONAL DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Els jugadors Karim Al-Qarut, del Juvenil 'A', i Òscar Oliver i Adrián Gómez, del Cadet 'A', han estat convocats per participar aquest cap de setmana al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Sub18 i Sub16 respectivament.

Seguir llegint: [16/02/15] Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques

NOMINATS A ENTITAT ESPORTIVA DE L'ANY

Ens plau anunciar-vos que el nostre club ha estat nominat a Entitat Esportiva de l'Any de la Nit de l'Esportista, que premia cada any l'esport terrassenc. Les 12 categories premiades són: millor equip, promesa de l'any, dirigent, entrenador, promesa de l'any, esport adaptat, dedicació al món de l'esport, organització d'esdeveniments esportius, suport i col·laboració econòmica i entitat esportiva de l'any.

La gala d'entrega de guardons serà el proper divendres dia 13 de març al Teatre Principal.

JORNADA DE VAGA

Davant la jornada de vaga decretada per la Federació Catalana de Futbol com a mesura de protesta per la reforma fiscal que afecta tots els clubs esportius, comuniquem que queda suspès el V Torneig Aleví F11 "Manolo Guerrero" previst per aquest dissabte.

De la mateixa manera, queden suspesos tots els partits aplaçats i amistosos que hi havia programats pels dies 14 i 15 de febrer.

V TORNEIG ALEVÍ F11 "MANOLO GUERRERO"

El proper dissabte 14 de febrer celebrarem la cinquena edició del torneig aleví F11 "Manolo Guerrero" on, com cada any, participaran els clubs més representatius de les quatre comarques catalanes amb equips competint a Preferent Aleví.

Els equips d'enguany seran: 

Seguir llegint: [03/02/15] V Torneig Aleví F11 "Manolo Guerrero"

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa