INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

ÒSCAR OLIVER i ADRIÁN GÓMEZ, PRESELECCIONATS

Els jugadors del Cadet Divisió d'Honor, Òscar Oliver i Adrián Gómez, han estat convocats per a participar en l'entrenament de la Preselecció Catalana Sub16. La sessió tindrà lloc el proper dimecres dia 21 de gener a les 17:30h. a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (Montjuïc).

 

XOCOLATADA PER DISSABTE

Aquest dissabte tots els nens i nenes que s'apropin a Can Jofresa per veure el partit del Juvenil 'A' davant el Real Zaragoza seran convidats a una tassa de xocolata calenta amb melindros. 

 Us esperem a Can Jofresa a les 16:00h.

 

ENTRENAMENTS i PARTITS PER NADAL

Un cop acabada la competició de lliga de tots els equips, us deixem el planning d'entrenaments programats per la darrera setmana de desembre i la primera de gener a Can Jofresa.

També podeu veure a l'apartat HORARIS PARTITS els partits programats per dissabte dia 3 de gener.

Que passeu unes bones festes!

 

ÒSCAR OLIVER i DAN COLL AMB LA PRESELECCIÓ CATALANA

Els jugadors Òscar Oliver (del cadet 'A') i Dan Coll (Juvenil 'A') han estat convocats per participar als propers entrenaments de la Preselecció Catalana SUb16 i Sub18 respectivament, el proper dimecres dia 17.

L'entrenament Sub16 tindrà lloc a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, on es realitzarà un partit contra el CF Damm, mentre que la preselecció Sub18 jugarà contra el CF Vilanova i la Geltrú al complex esportiu del Garraf.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa