INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

L'ALEVÍ 'C' CLASSIFICAT PER LA FASE REGIONAL DE LA DANONE NATIONS CUP

L'Aleví 1a 'C' va participar ahir a la fase prèvia de la Danone Nations Cup i va quedar classificar per a la fase regional de Catalunya d'aquesta competició, que es disputarà el proper mes de maig.


imatge: Elisabeth Carrera

 

Seguir llegint: [02/03/15] L'Aleví 'C' classificat per la fase regional de la Danone Nations Cup

L'ALEVÍ 'C' A LA DANONE NATIONS CUP

Aquest cap de setmana es disputa a les instal·lacions de La Bòbila de Cerdanyola del Vallès la fase prèvia de la Danone Nations Cup, en la qual participen cada any milers de jugadors alevins d'arreu del món.

L'Aleví 'C' d'Enric Bigordà serà l'encarregat de representar el club en aquesta competició. Podeu consultar el calendari de partits aquí.

CAMPIONAT NACIONAL DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Els jugadors Karim Al-Qarut, del Juvenil 'A', i Òscar Oliver i Adrián Gómez, del Cadet 'A', han estat convocats per participar aquest cap de setmana al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Sub18 i Sub16 respectivament.

Seguir llegint: [16/02/15] Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques

NOMINATS A ENTITAT ESPORTIVA DE L'ANY

Ens plau anunciar-vos que el nostre club ha estat nominat a Entitat Esportiva de l'Any de la Nit de l'Esportista, que premia cada any l'esport terrassenc. Les 12 categories premiades són: millor equip, promesa de l'any, dirigent, entrenador, promesa de l'any, esport adaptat, dedicació al món de l'esport, organització d'esdeveniments esportius, suport i col·laboració econòmica i entitat esportiva de l'any.

La gala d'entrega de guardons serà el proper divendres dia 13 de març al Teatre Principal.

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa