INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

JORNADES DE METODOLOGIA DEL FC BARCELONA

Com cada any, el FC Barcelona organitza, per als seus clubs col·laboradors, jornades teòrico-pràctiques per compartir la seva metodologia de treball i model de joc i d'entrenaments. Enguany, els nostres tècnics Pere Aragay, Reyes Amador i David Martínez seran els assistents a les xerrades, que tindran lloc aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ COMARCAL BENJAMÍ

Set jugadors del Benjamí 'A' han estat convocats per participar en l'entrenament de la Selecció Comarcal del Vallès Occidental-Terrassa, en vistes al futur Campionat de Seleccions Comarcals, que aquest any es celebrarà en categoria masculí benjamí i femenines.

Els jugadors que han estat escollits per al primer entrenament són: Izan Téllez, Bruno Serrano, Gerard Royo, Marc Marroco, Joan Martín, Wassim Keddari i Iker Torres. L'entrenament tindrà lloc el proper dimarts, dia 28 d'abril, a les 17:30h. al Municipal de Ca N'Anglada.

TANCAT L'ACCÉS ALS VEHICLES A CAN JOFRESA

Durant el dia d'avui, 23 d'abril, l'accés als cotxes al camp de Can Jofresa romandrà tancat. Podreu estacionar els vehicles a l'aparcament de la Zona Esportiva Municipal.

 

CAMPANYA ANTIVIOLÈNCIA AL FUTBOL


La Federació Catalana va presentar ahir la nova campanya per fomentar els comportaments cívics al futbol, sota el lema "Prou violència al futbol". La campanya, que es posarà en marxa la propera temporada 2015/2016, té com a objectiu principal conscienciar totes les persones que assisteixen als recintes esportius que la violència, sigui física o verbal, no té cabuda en el món de l'esport.

[vídeo promocional]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa