INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

CAMPUS DE SETMANA SANTA

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/campusDTD.jpg

La propera setmana es realitzaran a les nostres instal·lacions dos campus de Setmana Santa: el campus DTD, a Les Palmeres, i el campus Escola Porters Vallès, a Can Jofresa. 

Queden poques places a tots dos, si hi esteu interessats, podeu contactar amb les organitzacions respectives a: 

- Campus DTD: 678 316 438

- Campus porters Vallès: 629 510 378

BUFANDES OFICIALS

Us informem que a les oficines d'atenció al públic tenim les bufandes oficials del club al a venda. Les podeu aconseguir per un preu de 10€ en l'horari habitual (de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h.). No us quedeu sense i lluïu bufanda aquesta Setmana Santa!

COMUNICAT OFICIAL: SUPORT A LA VAGA FEMINISTA

El club vol manifestar el seu suport a la vaga feminista convocada per demà, dia 8 de març, per a reivindicar una societat més justa i igualitària sense discriminació per raons de sexe.

Treballem plegats per aconseguir la igualtat i per fer visible la tasca de totes les dones, tan imprescindible com sovint poc valorada, especialment en els casos de treball no remunerat.

Per aquest motiu, tots els jugadors del club lluiran un braçalet lila a tots els partits de lliga del cap de setmana.

DEFINITS ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA

Ja estan definits tots els tornejos de Setmana Santa i els equips que hi participaran. Aquest any, un total de 14 equips i més de 170 jugadors es desplaçaran a Salou, Saragossa, Villarreal i Castelló per representar l'entitat a la Mare Nostrum Cup, el torneig UD Balsas Picarral, la Villarreal Yellow Cup i el torneig Primer Toque. 

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa