INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

SETMANA SANTA 2018

Tot a punt per marxar de torneig aquesta Setmana Santa! Enguany, prop de 170 jugadors es desplaçaran a Castelló, Villarreal, Salou i Saragossa per representar el club al torneig Primer Toque, la Villarreal Yellow Cup, la Mare Nostrum Cup i el torneig de la UD Balsas Picarral.

Els desitgem a tots un bon viatge i bon torneig. Gaudiu amb els companys i entrenadors i torneu plens de noves experiències! 

AMISTOSOS AMB EL TRAUM SV JAPONÈS

El proper dilluns, dia 26 de març, jugarem a Can Jofresa dos partits amistosos contra el Traum SV, equip que ens visita des de Japó aprofitant la seva estada per Catalunya.

El primer partit serà a les 17:30h. davant el nostre Cadet "B", i el segon a les 19:15h. contra el Cadet "C".

 

CAMPUS DE SETMANA SANTA

http://www.uniojabacterrassa.com/archive/campusDTD.jpg

La propera setmana es realitzaran a les nostres instal·lacions dos campus de Setmana Santa: el campus DTD, a Les Palmeres, i el campus Escola Porters Vallès, a Can Jofresa. 

Queden poques places a tots dos, si hi esteu interessats, podeu contactar amb les organitzacions respectives a: 

- Campus DTD: 678 316 438

- Campus porters Vallès: 629 510 378

BUFANDES OFICIALS

Us informem que a les oficines d'atenció al públic tenim les bufandes oficials del club al a venda. Les podeu aconseguir per un preu de 10€ en l'horari habitual (de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h.). No us quedeu sense i lluïu bufanda aquesta Setmana Santa!

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa