INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

DEFINITS ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA

Ja estan definits tots els tornejos de Setmana Santa i els equips que hi participaran. Aquest any, un total de 14 equips i més de 170 jugadors es desplaçaran a Salou, Saragossa, Villarreal i Castelló per representar l'entitat a la Mare Nostrum Cup, el torneig UD Balsas Picarral, la Villarreal Yellow Cup i el torneig Primer Toque. 

 

VII TORNEIG "MANOLO GUERRERO"

El proper dissabte, dia 10 de febrer, celebrarem la setena edició del torneig aleví F11 "Manolo Guerrero", que com sempre aplegarà el millor futbol aleví de segon any amb vistes a la seva introducció al futbol 11. 

El torneig es disputarà aquest any en quatre seus (Can Jofresa, Les Palmeres, Sant Llorenç i Ca N'Anglada) per a les fases de grups i la celebració de les fases finals a Can Jofresa i Les Palmeres.

Seguir llegint: [31/01/18] VII Torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

REUNIÓ PER A FAMÍLIES

El proper dijous, dia 18 de gener, farem una reunió informativa per donar-vos a conèixer la situació actual que viu l’entitat, a causa del conflicte obert amb l’Ajuntament de Terrassa.

Us esperem a les 20:00h. al CENTRE CÍVIC AVEL·LÍ ESTRENJER (Plaça de la Cultura, 5), i preguem la màxima assistència degut a la importància de la situació.

 

COMUNICAT OFICIAL

En resposta a les declaracions de l'alcalde de Terrassa, Sr. Alfredo Vega, aparegudes al Diari de Terrassa del dia 29 de desembre de 2017, i en referència a les instal·lacions de Les Palmeres - TerrassaSports que va pagar en el seu moment la Fundació PE Terrassa FC, s'adjunta el següent comunicat oficial: 

[COMUNICAT]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa