INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

COMUNICAT OFICIAL

La Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa condemna els empresonaments ocorreguts ahir, a Madrid, dels membres del govern de la Generalitat, càrrecs que van ser escollits democràticament pel poble.

Ens posem al costat de la democràcia, el respecte als drets fonamentals i el diàleg, i ens sumem a la crida a la calma i al serenor davant fets tan greus com aquests.

DANI LÓPEZ DEIXA EL JUVENIL "A"

L'entrenador del Juvenil Nacional, Dani López, va presentar diumenge la seva dimissió com a responsable de l'equip. El tècnic seguirà vinculat a l'entitat en les tasques que ja estava realitzant, en la coordinació de l'àrea de metodologia del club i de l'etapa d'infantils.

El fins ara entrenador del Juvenil Preferent, Edu Mota, es posa al capdavant del juvenil Nacional.

Des del club agraïm l'entrega i professionalitat de Dani López i la seva dedicació al club.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Us informem que l'horari d'atenció al públic al a oficina de Can Jofresa serà de dilluns a divendres, de 18:00h a 20:00h. entre els dies 16 i 27 d'octubre. A partir de dilluns, dia 30 d'octubre, es reestableix l'horari habitual de 16:00h a 20:00h.

 

COMUNICAT OFICIAL

Davant els fets ocorreguts durant el dia d’ahir a Catalunya, la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa vol mostrar en seu total rebuig als actes de violència i denunciar la situació de repressió que es va viure al llarg de la jornada.

Per aquest motiu, el club s’adhereix a l’aturada general convocada per demà, dia 3 d’octubre, i mantindrà tancades les seves instal·lacions.

Tanmateix, emplacem els pares i mares que en el nostre nom transmetin als seus fills/es els motius de la cancel·lació dels entrenaments, perquè ells necessiten un raonament que estem segurs entendran si ve donat de la vostra part.

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa