INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

EL BENJAMÍ 'C' A DEPORTES CUATRO

Els jugadors del Benjamí 'C' han estat els protagonistes avui al programa Deportes Cuatro, que ha emès un reportatge on els nens recreen el gol de Messi davant el Bayern en el partit de Champions jugat el passat dimecres. Podeu veure el vídeo en el següent enllaç:

[Deportes Cuatro]

 

L'ALEVÍ 'C' A LA FASE REGIONAL DE LA DANONE NATIONS CUP

Després d'haver-se classificat en la fase prèvia, l'Aleví 1a 'C' participarà aquest diumenge a la fase regional de la Danone Nations Cup. El torneig es disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a partir de les 9:30h.

[calendari]

L'ALEVÍ 'A' PARTICIPA EN UN TRIANGULAR A INEFC

L'aleví 'A' participarà aquest dijous, dia 7 de maig, en un triangular a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física a Montjuïc. Els equips participants seran l'aleví 'A' del club Gimnàstic Manresa i la Preselecció Catalana Sub12. Els partits començaran a les 17:45h. i tindran una durada de 30 minuts.

 

JORNADES DE METODOLOGIA DEL FC BARCELONA

Com cada any, el FC Barcelona organitza, per als seus clubs col·laboradors, jornades teòrico-pràctiques per compartir la seva metodologia de treball i model de joc i d'entrenaments. Enguany, els nostres tècnics Pere Aragay, Reyes Amador i David Martínez seran els assistents a les xerrades, que tindran lloc aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa