INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

SEGONA CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ COMARCAL BENJAMÍ

Aquest dijous, dia 14 de maig, tindrà lloc a les instal·lacions de Ca N'Anglada el segon entrenament de la Selecció Comarcal Benjamí. En aquesta ocasió, han estat convocats els jugadors del Benjamí 'A' Iker Torres, Izan Téllez, Gerard Royo, Joan Martín, Wassim Keddari, Marc Marroco i Bruno Serrano.

La sessió començarà a les 17:30h.

EL BENJAMÍ 'C' A DEPORTES CUATRO

Els jugadors del Benjamí 'C' han estat els protagonistes avui al programa Deportes Cuatro, que ha emès un reportatge on els nens recreen el gol de Messi davant el Bayern en el partit de Champions jugat el passat dimecres. Podeu veure el vídeo en el següent enllaç:

[Deportes Cuatro]

 

L'ALEVÍ 'C' A LA FASE REGIONAL DE LA DANONE NATIONS CUP

Després d'haver-se classificat en la fase prèvia, l'Aleví 1a 'C' participarà aquest diumenge a la fase regional de la Danone Nations Cup. El torneig es disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a partir de les 9:30h.

[calendari]

L'ALEVÍ 'A' PARTICIPA EN UN TRIANGULAR A INEFC

L'aleví 'A' participarà aquest dijous, dia 7 de maig, en un triangular a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física a Montjuïc. Els equips participants seran l'aleví 'A' del club Gimnàstic Manresa i la Preselecció Catalana Sub12. Els partits començaran a les 17:45h. i tindran una durada de 30 minuts.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa