INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

L'ALEVÍ 'A' PARTICIPA EN UN TRIANGULAR A INEFC

L'aleví 'A' participarà aquest dijous, dia 7 de maig, en un triangular a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física a Montjuïc. Els equips participants seran l'aleví 'A' del club Gimnàstic Manresa i la Preselecció Catalana Sub12. Els partits començaran a les 17:45h. i tindran una durada de 30 minuts.

 

JORNADES DE METODOLOGIA DEL FC BARCELONA

Com cada any, el FC Barcelona organitza, per als seus clubs col·laboradors, jornades teòrico-pràctiques per compartir la seva metodologia de treball i model de joc i d'entrenaments. Enguany, els nostres tècnics Pere Aragay, Reyes Amador i David Martínez seran els assistents a les xerrades, que tindran lloc aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

CONVOCATÒRIA DE LA SELECCIÓ COMARCAL BENJAMÍ

Set jugadors del Benjamí 'A' han estat convocats per participar en l'entrenament de la Selecció Comarcal del Vallès Occidental-Terrassa, en vistes al futur Campionat de Seleccions Comarcals, que aquest any es celebrarà en categoria masculí benjamí i femenines.

Els jugadors que han estat escollits per al primer entrenament són: Izan Téllez, Bruno Serrano, Gerard Royo, Marc Marroco, Joan Martín, Wassim Keddari i Iker Torres. L'entrenament tindrà lloc el proper dimarts, dia 28 d'abril, a les 17:30h. al Municipal de Ca N'Anglada.

TANCAT L'ACCÉS ALS VEHICLES A CAN JOFRESA

Durant el dia d'avui, 23 d'abril, l'accés als cotxes al camp de Can Jofresa romandrà tancat. Podreu estacionar els vehicles a l'aparcament de la Zona Esportiva Municipal.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa