INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

ARRENCA EL CAMPUS D'ESTIU

Aquesta setmana ha començat el Campus d'Estiu a Les Palmeres, amb la participació de prop de 60 jugadors. Les activitats, futbol i piscina, s'allargaran fins el proper 24 de juliol.

DANI HERNÁNDEZ, AL RCD ESPANYOL

El fins ara entrenador del Benjamí 'A', Dani Hernández, deixa la nostra entitat per incoporar-se al RCD Espanyol; la propera temporada serà el segon entrenador de l'Aleví 'B' del club blanc-i-blau.

 

L'ALEVÍ 'D' PARTICIPA AL TORNEIG DEL VALVANERA CD A LOGROÑO

Després de la participació la setmana passada de l'Aleví 'A', aquest cap de setmana serà l'Aleví 1a 'D' el que participarà al torneig Promoció Nacional 2004 del Valvanera CD, a Logroño.

La seu del torneig, que inicialment era Las Gaunas, s'ha modificat a causa dels partits de play-off d'ascens a 2a divisió 'B' del SD Logroñés, i es jugarà a les instal·lacions Mundial del 82.

[calendari]

TORNEIG PREBENJAMÍ 2008

Aquest dissabte, dia 20 de juny, celebrarem a Can Jofresa el I Torneig Prebenjamí 2008, que reunirà 12 equips de Terrassa i rodalies. Els partits es disputaran en dues parts de 10 minuts, i els equips es troben enquadrats en grups de 3, dels quals els dos primers es classificaran per la fase final.

[calendari]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa