INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

ADRIÀ PRADO AMB LA PRESELECCIÓ CATALANA SUB18

El jugador del Juvenil Nacional, Adrià Prado, ha estat convocat per a participar a l'entrenament de la Preselecció Catalana Sub18, que tindrà lloc el proper dimecres, dia 14. L'entrenament consistirà en un partit amistós davant el CE Sabadell, i començarà a les 16:15h. a les instal·lacions Olimpia de Sabadell.

 

ALEJANDRO MARQUÈS, AMB LA SELECCIÓ DE VENEZUELA

El jugador del Juvenil 'B', Alejandro Marqués, es troba actualment a Venezuela, el seu país d'origen, participant amb la Selecció Sub15 en diferents mòduls de preparació a les ciutats de Puerto Ordaz i Porlamar per a disputar a partir del 18 d'octubre una gira per Argentina. Un cop finalitzada la preparació, la selecció participarà al Campionat Sudamericà, entre els dies 18 de novembre i 6 de desembre.

 

ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL CP SAN CRISTÓBAL

La nostra entitat ha signat un acord de col·laboració esportiva amb el CP San Cristóbal en categories Cadet, Juvenil i primer equip amateur, amb l'objectiu d'ampliar les categories esportives del futbol base i reforçar la parcel·la amateur pel bé dels jugadors que acaben en edat juvenil. D'aquesta manera es pretén nodrir l'equip amateur de jugadors formats a la base, donant un plus que repercutirà tan en la qualitat com en la categoria esportiva.

Llegiu el comunicat sencer aquí.

L'INFANTIL 'A', CAMPIÓ DEL TORNEIG PARAL·LEL A ARNEDO


imatge: EF Arnedo

L'Infantil Divisió d'Honor es va proclamar diumenge campió del torneig paral·lel al Torneig Nacional "Arnedo Ciudad del Calzado". En la fase de grups, l'equip va aconseguir un empat a 0 contra el Real Madrid i va caure per 3-0 davant l'Athletic Club. En passar al torneig paral·lel es van aconseguir tres victòries: 0-2 davant el Numància, 0-4 davant l'EF Banderas de Arnedo, i, a la final, 1-2 davant el Celta de Vigo.

Enhorabona, campions!

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa