INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

DEFINITS ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA

10 equips del club viatjaran aquesta Setmana Santa per a participar en diversos tornejos. Els més propers participaran a la Mare Nostrum Cup de Salou, on el club hi serà representat per dos equips alevins, dos benjamins i un infantil. La resta d'equips es desplaçaran fins la Comunitat Valenciana, on infantil 'A' i cadet 'A' participaran a la Villarreal Yellow Cup, l'infantil 'C' a la Valencia CF Cup, i els benjamins 'A' i 'C' al torneig Primer Toque de Castelló.

 

 

GUILLEM VERDAGUER, AL CAMPIONAT NACIONAL DE SELECCIONS

El jugador del Cadet 'A', Guillem Verdaguer, participa aquest cap de setmana al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Sub16.

La competició es disputarà al camp federatiu "Miguel Monleón" a la localitat valenciana de Picassent, i els partits seran els següents:

Divendres > Catalunya - València (10:30h.)

Dissabte > Extremadura - Catalunya (10:30h.)

Seguir llegint: [16/02/16] Guillem Verdaguer al Campionat Nacional de Seleccions

PERE ARAGAY, AL TENG KIDS FOOTBALL ACADEMY DE XINA

L'entrenador de l'aleví 'F' i segon entrenador del Juvenil-Cadet Femení, Pere Aragay, deixa la nostra entitat per formar part de la Teng Kids Football Academy, a Xina. L'acadèmia, que es troba a la localitat de Shenzhen, propera a Hong Kong, incorpora el tècnic del club com a formador dels diversos entrenadors de l'entitat i com a entrenador d'un grup de jugadors.

Molta sort, Pere!

EL REUS GUANYA EL V TORNEIG ALEVÍ "MANOLO GUERRERO"

El passat dissabte, dia 6, vam celebrar la cinquena edició del torneig Aleví F11 "Manolo Guerrero". A la seu de Les Palmeres, els equips classificats van ser l'AEM Lleida i el Gimnàstic de Tarragona, mentre que a Can Jofresa es van classificar el Reus Deportiu i el nostre club.

Seguir llegint: [08/02/16] El Reus guanya el torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa