INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

PRESENTAT EL TORNEIG ALEVÍ F11

Aquest matí s'ha presentat el torneig aleví F11 "Manolo Guerrero" en roda de premsa. En l'acte, Carles Mota (president) i David Torres (entrenador) han coinciit a destacar l'alt nivell dels equips participants i l'atractiu que suposa per als jugadors poder jugar contra clubs que habitualment no es troben en els mateixos grups de les competicions de lliga, així com la importància de la iniciació al futbol 11 pels jugadors que l'any vinent seran infantils.

Seguir llegint: [03/02/16] Roda de premsa de presentació del torneig aleví F11

V TORNEIG ALEVÍ F11 "Manolo Guerrero"

El proper dissabte, dia 6, realitzarem la cinquena edició del torneig aleví F11 "Manolo Guerrero". Com sempre, els equips participants són clubs de referència a Catalunya, i enguany comptarem amb l'assistència de Lleida Esportiu, SE AEM, Reus Deportiu, Gimnàstic de Tarragona, Palamós CF, Blanes CD, FC Barcelona i CE Manresa, a més d'una selecció aleví de jugadors dels clubs de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca.

Seguir llegint: [29/01/16] V torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

UNAI MIÑARRO CONVOCAT AMB LA PRESELECCIÓ CATALANA

El jugador de l'aleví 'A', Unai Miñarro, ha estat convocat per a participar en l'entrenament de la Preselecció Catalana Sub12, que tindrà lloc el proper dimecres, dia 20, a les 18:15h. al camp Municipal La Barruana, de Sant Vicenç dels Horts.

 

TORNEIG DE REIS "CIUTAT DE TERRASSA"

El proper dissabte, dia 2 de gener, es celebrarà a Ca N'Anglada el Torneig de Reis "Ciutat de Terrassa", que comptarà amb la participació dels clubs Sant Pere Nord, San Cristóbal i la nostra entitat. El torneig es disputarà en modalitat triangular en tres categories: benjamí, aleví i primer equip.

L'objectiu del torneig és realitzar una recollida de joguines per a Creu Roja.

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa