INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

CAMPUS DE NADAL

 

Tal com ja vam fer l'any anterior, el club cedeix les instal·lacions per la celebració de Campus de Nadal. A Les Palmeres trobareu el Campus DTD, en horari de 9:00h a 13:30h., i a Can Jofresa el campus de porters de l'Escola de Porters Vallès, de 9:30h. a 13:00h.

 

 

 

PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA TEMPORADA 2015-2016 

imatge: Digital Foto

Aquesta tarda hem celebrat a les instal·lacions esportives de Can Jofresa la presentació de tots els equips de la temporada 2015-2016. Amb un total de 49 equips i 670 jugadors/es, la novetat de la temporada és la creació d'un equip femení en categoria Juvenil-Cadet.

Gràcies a tots per la vostra presència! 

 

ALBERTO SÁNCHEZ I MARC PADILLA, AMB LA SELECCIÓ SUB16

Els jugadors del Cadet 'A', Alberto Sánchez i Marc Padilla, han estat convocats per a participar en el proper entrenament de la Preselecció Catalana Sub16. L'entrenament tindrà lloc el dimecres, dia 28 d'octubre, a les 17:45h. al municipal Sagnier, i consistirà en un partit amistós davant l'AE Prat.

COMENÇA LA LLIGA DEL CONSELL ESCOLAR

Aquest cap de setmana comença la competició oficial dels més petits del club. Els quatre equips prebenjamins inscrits al Consell Escolar jugaran la primera jornada de lliga dissabte al matí. Us deixem els calendaris:

[prebenjamí E i F]

[prebenjamí G]

[prebenjamí H]

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa