INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

CAMPIONS A VALÈNCIA i VILLARREAL


L
'infantil 'C', campió a València

Els dos equips participants a la Villarreal Yellow Cup, Infantil 'A' i Cadet 'A', es van proclamar ahir campions del torneig, en vèncer al CE Sant Gabriel i el UD Levante a les finals, respectivament. Ramón Guitart i Alberto Sánchez van rebre els trofeus a millors jugadors en les seves categories.

A València, l'Infantil 'C' també es va fer amb el trofeu de campió de la Valencia CF Cup, gràcies a un ple de victòries tant en fase de grups com a la fase final. Marc Soler va ser nombrat millor jugador del torneig.

Seguir llegint: [28/03/16] Campions a València i Villarreal

TRIPLE AMISTÓS AMB EL SHONAN BELLMARE DE JAPÓ

El proper dilluns es disputaran, a Les Palmeres, tres partits amistosos en categoria Cadet. El rival serà el Shonan Bellmare, de la ciutat japonesa d'Hiratsuka, i els partits es jugaran en els següents horaris:

- 16:30h. > Cadet 1a divisió "D"

- 18:00h. > Cadet 1a divisió "C"

- 19:30h. > Cadet preferent

 

PUBLICATS ELS CALENDARIS DE SETMANA SANTA

Les organitzacions dels diversos tornejos de Setmana Santa on participaran els nostres equips, estan començant a fer públics els calendaris de competició. Us deixem els horaris del torneig Primer Toque Castellón Mediterráneo (benjamins 'A' i 'C'), Valencia CF Cup (Infantil 'C'), Mare Nostrum Cup Salou (un equip infantil, dos equips alevins i dos equips benjamins), i Villarreal Yellow Cup (Infantil 'A' i Cadet 'A'): 

Seguir llegint: [14/03/16] Publicats els calendaris de Setmana Santa

ACORD DE COL·LABORACIÓ ESPORTIVA AMB EL CP SAN CRISTÓBAL

Aquesta tarda s'ha presentat en roda de premsa l'acord de col·laboració signat entre el CP San Cristóbal i la nostra entitat. L'objectiu de l'acord és potenciar el futbol base de la ciutat, i posar a l'abast dels jugadors tota una estructura tècnica que els permeti crear-se un futur com a jugadors. 

Seguir llegint: [08/03/16] Acord de col·laboració amb el CP San Cristóbal

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa