INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

GUILLEM VERDAGUER, AL CAMPIONAT NACIONAL DE SELECCIONS

El jugador del Cadet 'A', Guillem Verdaguer, participa aquest cap de setmana al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques amb la Selecció Catalana Sub16.

La competició es disputarà al camp federatiu "Miguel Monleón" a la localitat valenciana de Picassent, i els partits seran els següents:

Divendres > Catalunya - València (10:30h.)

Dissabte > Extremadura - Catalunya (10:30h.)

Seguir llegint: [16/02/16] Guillem Verdaguer al Campionat Nacional de Seleccions

PERE ARAGAY, AL TENG KIDS FOOTBALL ACADEMY DE XINA

L'entrenador de l'aleví 'F' i segon entrenador del Juvenil-Cadet Femení, Pere Aragay, deixa la nostra entitat per formar part de la Teng Kids Football Academy, a Xina. L'acadèmia, que es troba a la localitat de Shenzhen, propera a Hong Kong, incorpora el tècnic del club com a formador dels diversos entrenadors de l'entitat i com a entrenador d'un grup de jugadors.

Molta sort, Pere!

EL REUS GUANYA EL V TORNEIG ALEVÍ "MANOLO GUERRERO"

El passat dissabte, dia 6, vam celebrar la cinquena edició del torneig Aleví F11 "Manolo Guerrero". A la seu de Les Palmeres, els equips classificats van ser l'AEM Lleida i el Gimnàstic de Tarragona, mentre que a Can Jofresa es van classificar el Reus Deportiu i el nostre club.

Seguir llegint: [08/02/16] El Reus guanya el torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

GUILLEM VERDAGUER, AMB LA SELECCIÓ CATALANA SUB16

El jugador del Cadet 'A', Guillem Verdaguer, ha estat convocat per a participar en l'entrenament de la Preselecció Catalana Sub12, que tindrà lloc el proper dimarts, dia 9, al Camp Municipal La Barruana (Sant Vicenç dels Horts). L'entrenament començar+a a les 18:15h. i consistirà en un partit amistós davant el RCD Espanyol.

 

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa