INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

TRIPLE AMISTÓS AMB EL SHONAN BELLMARE DE JAPÓ

El proper dilluns es disputaran, a Les Palmeres, tres partits amistosos en categoria Cadet. El rival serà el Shonan Bellmare, de la ciutat japonesa d'Hiratsuka, i els partits es jugaran en els següents horaris:

- 16:30h. > Cadet 1a divisió "D"

- 18:00h. > Cadet 1a divisió "C"

- 19:30h. > Cadet preferent

 

PUBLICATS ELS CALENDARIS DE SETMANA SANTA

Les organitzacions dels diversos tornejos de Setmana Santa on participaran els nostres equips, estan començant a fer públics els calendaris de competició. Us deixem els horaris del torneig Primer Toque Castellón Mediterráneo (benjamins 'A' i 'C'), Valencia CF Cup (Infantil 'C'), Mare Nostrum Cup Salou (un equip infantil, dos equips alevins i dos equips benjamins), i Villarreal Yellow Cup (Infantil 'A' i Cadet 'A'): 

Seguir llegint: [14/03/16] Publicats els calendaris de Setmana Santa

ACORD DE COL·LABORACIÓ ESPORTIVA AMB EL CP SAN CRISTÓBAL

Aquesta tarda s'ha presentat en roda de premsa l'acord de col·laboració signat entre el CP San Cristóbal i la nostra entitat. L'objectiu de l'acord és potenciar el futbol base de la ciutat, i posar a l'abast dels jugadors tota una estructura tècnica que els permeti crear-se un futur com a jugadors. 

Seguir llegint: [08/03/16] Acord de col·laboració amb el CP San Cristóbal

DEFINITS ELS TORNEJOS DE SETMANA SANTA

10 equips del club viatjaran aquesta Setmana Santa per a participar en diversos tornejos. Els més propers participaran a la Mare Nostrum Cup de Salou, on el club hi serà representat per dos equips alevins, dos benjamins i un infantil. La resta d'equips es desplaçaran fins la Comunitat Valenciana, on infantil 'A' i cadet 'A' participaran a la Villarreal Yellow Cup, l'infantil 'C' a la Valencia CF Cup, i els benjamins 'A' i 'C' al torneig Primer Toque de Castelló.

 

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa