INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

L'ALEVÍ "A" VIATJA A LOGROÑO

L'aleví Preferent viatja aquest cap de setmana a Logroño, La Rioja, per participar al torneig Fase Previa del Valvanera CD. L'equip de Pol Garcia s'enfrontarà en fase de grups al Pamplona, Balsamaiso, Vianés i Valvanera.

[calendari]

COPA CATALUNYA

El nostre Infantil "A" disputarà en els propers dies els quarts de final de la Copa Catalunya, en haver finalitzat la competició en setena posició. 

En el sorteig celebrat a la seu de la Federació Catalana de Futbol l'equip de Tomás Casasola va quedar emparellat amb el FC Barcelona; el partit es disputarà el proper dimecres, 23 de maig, a les 20:00h. a la CE Joan Gamper.

 

JORNADA D'INICIACIÓ

El proper diumenge, dia 3 de juny, es realitzará una jornada d'iniciació al futbol destinada als jugadors nascuts els anys 2013 i 2014, amb la finalitat qie puguin tenir una primera presa de contacte amb l'esport abans de formalitzar la inscripció per la propera temporada.

La jornada tindrà lloc a Can Jofresa a partir de les 10:00h. i per insciure's és necessari enviar un mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. amb les dades del jugador/a (nom, any de naixement i telèfon). 

CAMPUS D'ESTIU

Us informem que ja tenim obertes les inscripcions per al campus d'estiu d'aquest any, que farem entre els dies 25 de juny i 27 de juliol a Les Palmeres. Enguany el campus estarà dirigit per Campus DTD, tot i que les inscripcions es realitzaran des de la oficina de Can Jofresa en l'horari habitual (de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00h).

[fitxa d'inscripció]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa