INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

COMENCEN LES LLIGUES FEDERADES

Aquest cap de setmana comencen les lligues de 2a divisió de futbol 11 i 3a divisió de futbol 7. Amb elles, ja tindrem en marxa la totalitat de la competició federada, que aquest any comptarà amb 43 equips de la nostra entitat.

Bona temporada a tots!

TORNEIG ARNEDO CIUDAD DEL CALZADO

L'infantil "A" i l'aleví "A" viatgen aquest cap de setmana a La Rioja, a la localitat d'Arnedo, per a participar en el torneig nacional Ciudad del Calzado. El torneig tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de setembre.

[calendari]

INICI D'ENTRENAMENTS

La propera setmana comencen els entrenaments dels més petits del club. Els prebenjamins donaran inici a la temporada el dilluns, dia 3, a Can Jofresa (17:30h.) i els benjamins el dimarts, dia 4, a Les Palmeres (17:30h.).

Per la seva banda, els alevins de segona i tercera divisió també començaran els seus entrenaments; els primers, dilluns 3 a Les Palmeres, i els segons, dimecres 5, també a Les Palmeres.

Amb ells ja tindrem la totalitat del club en funcionament. Bona temporada a tots!

 

EL JUVENIL NACIONAL COMENÇA LA PRETEMPORADA

El Juvenil Nacional 2018/2019 es va posar en marxa ahir, dia 16 de juliol, per començar a preparar la nova temporada. L'equip dirigit per Edu Mota arrenca la seva pretemporada amb un grup format majoritàriament per jugadors de la casa que es completa amb cinc fitxtatges nous provinents de Martinenc, Josep Maria Gené, Aravaca i Manresa.

Us deixem el calendari de partits amistosos programats per les properes setmanes.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa