INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

GUILLEM VERDAGUER, AMB LA SELECCIÓ CATALANA SUB16

El jugador del Cadet 'A', Guillem Verdaguer, ha estat convocat per a participar en l'entrenament de la Preselecció Catalana Sub12, que tindrà lloc el proper dimarts, dia 9, al Camp Municipal La Barruana (Sant Vicenç dels Horts). L'entrenament començar+a a les 18:15h. i consistirà en un partit amistós davant el RCD Espanyol.

 

 

PRESENTAT EL TORNEIG ALEVÍ F11

Aquest matí s'ha presentat el torneig aleví F11 "Manolo Guerrero" en roda de premsa. En l'acte, Carles Mota (president) i David Torres (entrenador) han coinciit a destacar l'alt nivell dels equips participants i l'atractiu que suposa per als jugadors poder jugar contra clubs que habitualment no es troben en els mateixos grups de les competicions de lliga, així com la importància de la iniciació al futbol 11 pels jugadors que l'any vinent seran infantils.

Seguir llegint: [03/02/16] Roda de premsa de presentació del torneig aleví F11

V TORNEIG ALEVÍ F11 "Manolo Guerrero"

El proper dissabte, dia 6, realitzarem la cinquena edició del torneig aleví F11 "Manolo Guerrero". Com sempre, els equips participants són clubs de referència a Catalunya, i enguany comptarem amb l'assistència de Lleida Esportiu, SE AEM, Reus Deportiu, Gimnàstic de Tarragona, Palamós CF, Blanes CD, FC Barcelona i CE Manresa, a més d'una selecció aleví de jugadors dels clubs de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca.

Seguir llegint: [29/01/16] V torneig aleví F11 "Manolo Guerrero"

UNAI MIÑARRO CONVOCAT AMB LA PRESELECCIÓ CATALANA

El jugador de l'aleví 'A', Unai Miñarro, ha estat convocat per a participar en l'entrenament de la Preselecció Catalana Sub12, que tindrà lloc el proper dimecres, dia 20, a les 18:15h. al camp Municipal La Barruana, de Sant Vicenç dels Horts.

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa