INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide03.jpgslidenou.jpg

RAFA BERMEJO DEIXA L'ENTITAT

En fins ara entrenador del Juvenil Nacional, Rafa Bermejo, deixarà aquesta responsabilitat la propera temporada, degut als canvis organitzatius i estructurals en execució a la nostra entitat. 

Volem transmetre a Bermejo el nostre agraïment pel seu treball i la temporada realitzada, restant oberta la possibilitat de qualsevol futura col·laboració.

DANI LÓPEZ, DIRECTOR TÈCNIC DEL FUTBOL BASE DEL CP SAN CRISTÓBAL

Dani López, fins ara entrenador del juvenil preferent i coordinador de l'etapa infantil i cadet del club, serà el director tècnic del futbol base del CP San Cristóbal la propera temporada. La decisió s'ha pres arran de l'acord de col·laboració signat amb el club parroquial el passat mes de març, pel qual es treballarà conjuntament compartint estructures i filosofia. El tècnic, continuarà vinculat a l'entitat com fins ara, compaginant les tasques d'entrenament i coordinació.

COPA CATALUNYA INFANTIL

L'Infantil 'A' disputarà aquest cap de setmana la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Infantil. L'equip que dirigeix Emili Gutiérrez ha finalitzat la competició a la sisena posició amb 43 punts, i s'enfrontarà a la UE Cornellà aquest dissabte, a les 17:00h., a Can Jofresa.

EL PREBENJAMÍ 'G' ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA


imatge: Digital Foto

El Prebenjamí 'G', dirigit per Jaume Santos, es va proclamar campió de lliga la setmana passada, a falta de dues jornades per finalitzar el campionat. L'equip es manté invicte al capdavant de la classificació del grup A del Consell Escolar, amb 39 punts.

Enhorabona, campions!

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa