INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

TORNEIG D'HIVERN 2018

Aquesta setmana celebrarem la tercera edició del torneig d'hivern, que aplegarà els millors clubs de Catalunya a Can Jofresa.

El dijous, dia 6, competirà la categoria Prebenjamí 2012; dissabte, dia 8, serà el torn dels Benjamins de 2n any; i diumenge, dia 9, es jugarà la categoria Benjamí de 1r any. 

Us deixem el calendari de partits i us esperem a tots a Can Jofresa.

 

PRESENTACIÓ 2018/2019

Aquest diumenge, dia 11 de novembre, farem la presentació dels equips de la temporada 2018/2019 a Can Jofresa. Tots els jugadors estan convocats a les 15:00h. al camp de futbol de Can Jofresa, i l'acte començarà a les 16:00h. a les pistes d'atletisme.

Durant la presentació es podran adquirir les fotografies oficials dels jugadors.

Un cop finalitzat, us convidem a quedar-vos a animar l'Infantil Divisió d'Honor que s'enfrontarà al FC Barcelona a partir de les 17:30h.

COMENCEN LES LLIGUES FEDERADES

Aquest cap de setmana comencen les lligues de 2a divisió de futbol 11 i 3a divisió de futbol 7. Amb elles, ja tindrem en marxa la totalitat de la competició federada, que aquest any comptarà amb 43 equips de la nostra entitat.

Bona temporada a tots!

TORNEIG ARNEDO CIUDAD DEL CALZADO

L'infantil "A" i l'aleví "A" viatgen aquest cap de setmana a La Rioja, a la localitat d'Arnedo, per a participar en el torneig nacional Ciudad del Calzado. El torneig tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de setembre.

[calendari]

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa