[JUVENIL A] GOLEJADA CONTRA EL LÍDER

El Juvenil 'A' va vèncer a la UE Cornellà per 3 gols a 0 a Can Jofresa. L’equip d’Àlex López va portar a terme una actuació rodona per superar el líder de la categoria, que fins aleshores només havia perdut un partit en tota la lliga.

El primer temps va ser molt igualat. El domini del joc va ser compartit i les arribades a les dues àrees van ser escases. El Cornellà va tenir més la pilota, però el Juvenil 'A' va trobar-se còmode en la fase defensiva, pressionant la sortida del rival durant bona part del temps. Al minut 35, els locals van desnivellar la balança. Marc Pérez va marcar des de fora de l’àrea amb xut potent que donava l’avantatge abans del descans.

A la represa, el guió va ser similar. El Juvenil 'A' es trobava còmode sense la pilota, alternant trams de pressió amb d’altres de bloc mig, i al Cornellà li costava generar ocasions de gol. Així es va arribar als últims 20 minuts de partit, moment en que el locals van augmentar distàncies en el marcador. El gol d’Òscar Pinós després d’un canvi d’orientació va significar el 2-0 i donava més tranquil•litat per encarar l’últim tram de partit. Finalment, a l’últim minut, amb el Cornellà buscant retallar distàncies, Arnau Sorribes va sentenciar el partit amb una rematada de cap.

La victòria permet al Juvenil 'A' continuar amb la dinàmica de resultats positius i situar-se setè a la classificació amb 12 punts. El proper partit serà dissabte que ve contra la UE Sant Andreu a domicili.