[JUVENIL A] MERITORI EMPAT FORA DE CASA

El Juvenil 'A' va aconseguir un meritori empat a Gavà (1-1) el passat dissabte. Després d’una primera part en la qual els locals van ser molt superiors, l’equip d’Àlex López es va refer salvant un punt que esdevé molt important per seguir sumant.

El primer temps va ser un monòleg de la EF Gavà, que va començar el partit amb molta intensitat i va superar al Jàbac en tots els registres del joc. A través de la possesió de la pilota, els locals van dominar el joc i van avançar-se en el marcador al minut 35, per mitjà de Salvador Costa.

Per altra banda, la segona part va ser totalment diferent. El Juvenil 'A' va ajustar alguns aspectes tàctics al descans i el partit no va tenir res a veure amb el que es va veure a la primera part. L’equip d’Àlex López va fer una passa endavant, pressionant en bloc alt la sortida de la pilota del Gavà, i així va guanyar el domini que no havia tingut fins aleshores. El premi va arribar al minut 65, quan l’àrbitre va assenyalar penal i Lamine va fer el gol de l’empat. Finalment, cap dels dos equips va ser capaç de desfer l’empat, tot i que el Jàbac va tenir ocasions clares per fer-ho, i amb l’1-1 es va arribar al final del partit.

L’empat deixa al Juvenil 'A' novè classificat amb 11 punts després de 7 jornades diaputades. El següent rival serà el Cornellà, líder de la categoria, i el partit es diaputarà el dissabte a Can Jofresa.