[JUVENIL A] DERROTA AL CAMP DEL LÍDER AMB EL CAP BEN ALT

El Juvenil A va encaixar ahir la primera derrota de la temporada en la visita al camp del FC Barcelona B. Els nois d’Àlex López van començar molt bé el partit, posant-se per davant en el marcador al minut 18, però van acabar perdent el matx per 4 gols a 1. Tot i la derrota, l’actitud i la competitivitat de l’equip va ser destacable durant els 90 minuts.

Els blanc-i-negres van completar una molt bona primera part, amb el Barça dominant la posessió de la pilota però sense generar ocasions clares de gol. A més, en una de les poques arribades a la porteria culer, Lamine va tornar a avançar a l’equip en el marcador una jornada més. Ara bé, el premi a la feina feta durant el primer temps no va ser el desitjat, doncs el Barça va empatar el partit a les acaballes a través d’una centrada lateral.

El partit va seguir el mateix guió a l’inici de la segona part. El Barça dominava, però el Juvenil A tenia el partit més o menys controlat. Al minut 60, no obstant, els locals van fer el 2-1, i tot i que l’equip va mantenir la mateixa idea de partit, el Barça va fer el tercer només 10 minuts després. A partir d’aquí, el Juvenil A va fer una passa endavant per intentar retallar distàncies, però va acabar encaixant el quart gol a l’últim minut de partit. Tot i la abultada derrota, cal ressaltar que l’equip no li va perdre la cara al partit en cap moment.

La derrota deixa al Juvenil A amb 4 punts a la dotzena posició després de 3 jornades. El proper partit és contra el Gimnàstic de Manresa, diumenge a les 12:00, tot just després de la presentació del club. S’espera un gran ambient a Can Jofresa.