[JUVENIL A] VICTÒRIA SOBRE LA BOTZINA CONTRA EL BELLVITGE

El Juvenil A va sumar ahir la primera victòria de la temporada en guanyar a la UE Bellvitge a Can Jofresa (2-1). Un gol de Lamine a l’últim minut va donar els tres punts als blanc-i-negres, que han sumat 1 empat i 1 victòria en les dues primeres jornades de la Lliga Nacional.

El partit no va començar de la millor manera pels nois d’Àlex López. La UE Bellvitge va sortir molt forta i al minut 13 va avançar-se en el marcador per via de Marcel. Tot i el contratemps, la reacció de l’equip va ser molt positiva. Tant és així que el Juvenil A va ser capaç d’igualar el partit abans de la represa gràcies a un gol de Lamine.

A partir de l’empat, el Jàbac va trobar-se dins el camp i va ser clar dominador de la possesió. De fet, la UE Bellvitge, que es va defensar molt bé al seu propi camp durant la segona part, no va tenir cap arribada a la porteria local. El Jàbac tampoc va disposar de moltes ocasions clares, però la insistència per buscar la victòria va donar els seus fruits. Al
minut 89, Lamine va veure porteria per segon cop i els 3 punts van quedar-se a Can Jofresa.

Amb aquesta victòria, el Juvenil A referma el seu bon inici de temporada i es col•loca sisè a la classificació. La setmana que ve visistarà al FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El partit es jugarà diumenge a les 12:00.