[JUVENIL A] EQUIP I AFICIÓ UNEIXEN FORCES PER SORTIR DEL DESCENS

La de dissabte va ser una gran tarda pel club. No només per que el Juvenil 'A' va guanyar a la UE Olot (1-0) i ja està fora de les posicions de descens, sino per la pinya que van fer l’equip i l’afició en un moment tan clau de la temporada. La resposta de l’afició, omplint Can Jofresa i sent el jugador número 12 durant els 90 minuts, va ajudar al Juvenil 'A' a sumar tres punts importantíssims pel que resta de competició.

Ara mateix, amb la victòria de dissabte, els d’Edu Mota se situen desens amb 36 punts, 1 per sobre del descens, a falta de 4 jornades per finalitzar el campionat. A més a més, els tres punts suposen un gran recolzament moral, no només per sortir del descens després de gairebé tota la temporada, sino per continuar sent un dels equips més en forma de la Lliga Nacional, amb 5 victòries i 2 empats en les últimes 7 jornades.

Quant al partit, el Jàbac va ser molt superior a la UE Olot durant bona part dels 90 minuts. Els blanc-i-negres van tenir el domini durant gran part del partit i van gaudir de les millors ocasions. Ara bé, obrir la llauna no va ser gens fàcil i el Juvenil 'A' va malbaratar moltes oportunitats abans de fer l’1-0. El moment del gol, això sí, no va poder ser millor, pel cop moral que va suposar marcar just abans del descans. Al minut 44, Estu va añrofitar una pilota morta dins l'àrea per fer l’únic gol de la tarda, que feia justícia al que s’estava veient sobre la gespa.

A la respresa van succeïr poques coses i el Jàbac va tenir el partit bastant controlat en tot moment, tot i que no va poder augmentar distàncies per viure el final del partit amb més tranquil•litat. De fet, en l’últim tram de partit l’Olot va demostrar que es un equip amb molt caràcter i va gaudir d’alguna oportunitat per fer el gol de l’empat. Però finalment la tarda va ser rodona pels interessos locals.

La feina encara no està feta i la següent de les tres finals que resten serà el dissabte que ve al camp de la UE Cornellà (16:00h).