[JUVENIL A] SALVEM UN PUNT (2-2) PERÒ MEREIXEM MÉS

El Juvenil 'A' va empatar a 2 contra el tercer classificat de la categoria, la FE Grama, en un partit on va remuntar dos cops un resultat advers, quedant-se a les portes d'una victòria que hagués estat vital per seguir lluitant per l'objectiu de la salvació.

L'inici del partit va ser molt igualat tot i les diferències a la classificació dels dos equips. El Jàbac va tenir una bona ocasió per obrir la llauna amb una centrada de Kili, però el defensa de la Grama va treure la oportunitat de rematada a Chris. Per la seva banda, el conjunt de Santa Coloma, que arribava tercer classificat i en una bona ratxa de resultats, va tenir als peus de Bafode Cissé una altra oportunitat per desfer el 0-0. Al minut 22, els visitants no van fallar i van colpejar primer amb un gol d' Israel fruit d'una centrada a l'àrea de Mario. No obstant això, el Jàbac, que va demostrar molt caràcter durant els 90 minuts, va empatar 10 minuts desprès per mitjà d'Uri Mestres a la sortida d'un còrner. Abans de finalitzar una primera part molt competida pels dos bàndols, Bafode Cissé va tornar a posar per davant al conjunt blanc-i-blau amb una gran jugada individual.

En clau Jàbac, la segona part va ser molt diferent a la primera. L'equip d'Edu Mota pràcticament no va permetre a la Grama arribar amb perill a la porteria defensada per Joan Canet, i va generar arribades suficients per poder emportar-se quelcom més que un punt de Can Jofresa. Amb un gir dins l'àrea, 'Chino' va tenir una de les oportunitats més clares de la represa, però el porter dels visitants va aturar el seu xut ras. A 10 minuts pel final, la pilota parada va tornar a ser fonamental pels locals, ja que d'un altre còrner, aquest cop en curt, va arribar l'empat definitiu. Carlos García, que havia entrat com a revulsiu a la segona part, va aprofitar el mal refús del porter de la Grama per posar el 2-2 i donar un gran reforç anímic al seu equip per encarar els últims minuts. Fent-se fort amb la pilota parada i jugant durant molt de temps a camp contrari, el Juvenil 'A' va acabar el partit millor que el rival, tenint bones aproximacions però sense poder materialitzar cap d'aquestes.

L'empat deixa al Jàbac en la mateixa posició (16è), a 7 punts del CE Manresa, equip que marca la salvació. El proper partit del Juvenil 'A' serà dissabte que ve contra el CE Mataró, vuitè classificat.