[JUVENIL A] CRUEL DERROTA AL CAMP DEL LÍDER

El Juvenil 'A' va perdre la oportunitat de sumar un punt al camp del FC Barcelona a l'últim minut de partit, després de competir molt bé durant 90 minuts i concedir molt poc a nivell defensiu. En la primera part, tret d'alguna aproximació a l'àrea, l'equip dirigit per Edu Mota va estar molt segur en defensa i no va concedir cap ocasió de gol a la porteria defensada per Chema. De fet, no va ser fins al minut 63 de la segona part que el conjunt blaugrana va ser capaç de xutar a porta, però Chema va aturar l'ocasió del jugador del FC Barcelona amb la cama esquerra.

Cinc minuts després, va arribar la ocasió més clara del partit, un travesser d'un davanter del Barça fruit d'una rematada de cap. Finalment, en una de les moltes centrades que va intentar el conjunt local, l'única via per mitjà de la qual va generar perill constant, Biel Vicens va aprofitar una pilota morta a l'àrea petita per fer el definitiu 1-0.

La derrota deixa al Jàbac setzè, a la mateixa posició que abans d'iniciar la jornada, i fa que el partit de la setmana que ve contra la Gramanet esdevingui clau per continuar lluitant per l'objectiu. El partit es disputarà dissabte a Can Jofresa (16:00h) i serà retransmès en directe pels canals digitals Federació Catalana de Futbol.

*Foto: twitter: @fcbmasia