[JUVENIL A] SENSE PREMI AL CAMP DEL LÍDER

SENSE PREMI AL CAMP DEL LÍDER

El Juvenil A va perdre per 2 gols a 1 al camp del Girona FC, líder de la categoria, en un partit on va competir bé però va faltar efectivitat a l’àrea rival. La tarda no va començar de la millor manera pels d’Edu Mota, que van concedir un gol al primer minut de partit. Això els va condicionar per la resta de l’encontre, però la resposta de l’equip va ser bona, generant dues bones oportunitats per fer l’empat, una de Christian i un altre de Nico.

No obstant això, abans de que l’àrbitre decretés el final de la primera part, els locals van fer el segon gol per mitjà de Jastin. Tot i el 2-0, el nostre equip va seguir insistint i jugant per moments a camp del rival, generant còrners i tenint dues oportunitats clares per retallar distàncies. El definitiu 2-1 (obra de Casti, de penal, a l’últim minut de partit) va arribar massa tard i l’equip no va poder sumar fora de casa.

El Juvenil A tindrà la revàlida aquest dissabte contra el Badalona a Can Jofresa (16:15), una cita clau per seguir lluitant per l’objectiu.