INICI

HORARIS

IMATGES

RESULTATS

slide01.jpgslide02.jpgslide03.jpg

MATRÍCULA 2018/2019

MATRÍCULA 2018/2019

Període de matrícula: fins el 13 de juliol.

Horari: de dilluns a divendres, de 16:00h. a 20:00h. a Can Jofresa

[tríptic informatiu]

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

- Jugadors que ja han estat federats: fitxa d'inscripció i una fotografia de carnet.

- Jugadors que es federen per primera vegada: fitxa d'inscripció, fotografia de carnet, DNI o llibre de família original.

- Pagament en efectiu de l'import corresponent a la matrícula.

 

MUTUALITAT

Tots els jugadors federats hauran d'abonar el preu corresponent a la quota d'afiliació a la Mutualitat Esportiva mitjançant el portal www.futbol.cat. Els jugadors que es federen per primera vegada, rebran un document amb les claus d'accés al portal el proper mes de setembre. La quota de mutualitat ha d'estar pagada abans de disputar el primer partit amistós de pretemporada; en cas contrari, els col·legiats poden impedir als jugadors disputar el partit corresponent.

 

REVISIÓ MÈDICA

Tots els jugadors federats han de tenir la revisió mèdica en vigor. Aquells jugadors que l'hagin de fer per primera vegada, o que la tinguin caducada, han d'acudir al centre homologat per la Federació Catalana de Futbol que considerin oportú. Tota la informació es troba al portal www.mcf.cat o al Portal del Federat. Aquest tràmit és imprescindible abans de poder fer el pagament de la quota d'afiliació a la Mutualitat Esportiva.

 

EQUIPACIÓ

Aquesta temporada manté la mateixa equipació d'entrenament i joc de la passada temporada. Els jugadors nous han d'adquirir el pack, marca NIKE, a la botiga Benitosports de Terrassa (presentant un tiquet acreditatiu que s'entregarà en el moment de formalitzar la inscripció).

 

DATES D'INICI

La temporada 2018/2019 començarà en les següents dates, en funció de la categoria dels equips: [inici]

 

© Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa